Kandidatpresentasjon – Valg i Velferdstinget våren 2022

Hei.

Mitt navn er Markus, jeg er 23 år, bachelorstudent i Matematikk og økonomi ved UiO og jeg stiller til gjenvalg som medlem av kulturstyret. Arbeidet som medlem av kulturstyret har jeg funnet givende og lærerikt, og jeg er sterkt innstillt på å videreføre det. Som noen som har regelmessig møtt opp i kulturstyret er jeg en kandidat som viderefører kontinuiteten i organisasjonen, og har ulike ideer for hva som kan gjøres for at organisasjonen fungerer bedre, spesielt med hvordan vi kan kommunisere ut kravene vi stiller til søkere.

Utover tidligere runder i studentpolitikkretser har jeg vært foreningsaktiv nesten kontinuerlig siden jeg ble student, og er godt kjent med foreningsfloraen på øvre Blindern. Jeg stiller altså med solid og allsidig kjennskap som foreningsmenneske, som kjent fjes i Velferdstinget samt erfaring fra selve kulturstyret.

Takk for deres oppmerksomhet og godt valg.