Kandidatpresentasjon – Valg i Velferdstinget våren 2023

Hei, mitt navn er Hans-Markus, og jeg ønsker å stille til politikk- og medieansvarlig i Velferdstingets arbeidsutvalg. Jeg er en engasjert og hardtarbeidende person som brenner for å gjøre en forskjell og jobbe for å forbedre velferden for alle studenter. Mitt hovedfokus er å gjøre hverdagen litt bedre for hver enkelt student, samtidig som jeg ønsker å bevare og styrke velferdstjenester som hjelper oss med studenthverdagen vår. Jeg tror jeg kan gjøre en god jobb som politikk- og medieansvarlig i AU. Mine største styrker er mitt store engasjement og min kapasitet til å ta meg av og gjennomføre ting.

Jeg vil bringe med meg min omfattende erfaring i politiske organisasjoner og mitt engasjement for studentenes velferd til dette vervet. Jeg vil arbeide hardt for å sikre at Velferdstinget har en sterk politisk påvirkning mot både lokale og nasjonale myndigheter og tjenestetilbydere. Jeg vil også sørge for at Velferdstinget er synlig i media og driver effektive kampanjer som vil ha en positiv innvirkning på studentenes liv.

Jeg er sikker på at min erfaring og mine ferdigheter vil være til stor nytte for AU og Velferdstinget, og jeg ser frem til å jobbe sammen med dere for å fremme studentenes interesser. Jeg ser frem til muligheten til å bidra til Velferdstingets arbeidsutvalg og håper å kunne bruke min erfaring og lidenskap for å gjøre en positiv forskjell for studentene.

Godt valg!

Pressebilde