Dette innlegget er over 40 dager gammelt, og informasjonen kan være utdatert.

Arbeidsutvalget i Velferdstinget i Oslo og Akershus ønsker alle VT-representanter hjertelig velkommen til Sundvolden Hotell fredag 4. til søndag 6. februar. Sundvolden ligger ved Tyrifjorden, kun en time fra Oslo. Det er her vi kommer skikkelig i gang med det nye Velferdstinget og skal «sette» organisasjonen gjennom behandling av vedtekter, revidering av budsjett, politisk grunndokument og arbeidsprogrammet.

En del tid vil også brukes til opplæring i blant annet SiO, VT, tale- og debatteknikk og saksbehandling. Ikke minst er Velferdsseminaret et godt utangspunkt for at vi kan bli bedre kjent med hverandre og skape et godt sosialt miljø for videre arbeid og møtevirksomhet.

Velferdsseminaret er i utgangspunktet obligatorisk for alle representanter, og får man ikke møtt må en sende varaen sin i stedet. Bindende påmelding til organisasjonskonsulent Sarah Sørensen innen 19. januar.
Sakspapirer og formell innkalling følger senere og vil legges ut her på hjemmesiden til Velferdstinget.
Del på Twitter Del på Facebook