Dette innlegget er over 40 dager gammelt, og informasjonen kan være utdatert.

I dag har det vært offisiell åpning av Vestgrensa 2, det nye studenthybelkomplekset rett ved Domus Athletica. Statsråd Tora Aasland og ordfører Fabian Stang, var noen av de ca 60 menneskene som fant veien dit. Politikerne fikk holdt sine festtaler, hovedstyrets leder Fredrik Refsnes fikk takket og to studenter fikk nøkkelen til sine rom. 

Etterpå var det omvisning i bygget, og det var en utbredt enighet om at prosjektet var vellykket. Store, lyse rom med innlagt fjernvarme og hvitevarer. I tillegg er veggene tykke som gjør at det demper betraktelig støyen utenifra. På toppen av komplekset er det bygget en takterasse, hvor mange studenter  vil ha tilholdssted i eksamensperiodene.

Velferdstingets egen leder Magnus Nystrand, holdt et godt innlegg om at Vestgrensa 2 ikke må bli en hvilepute. Dette er derimot bare et lite steg på veien mot en løsning på boligproblematikken for studenter i hovedstaden. VT-AU takker alle de engasjerte studenttillitsvalgte, SiO-ansatte og andre som har jobbet hardt for Vestgrensa-prosjektet.

Del på Twitter Del på Facebook