Dette innlegget er over 40 dager gammelt, og informasjonen kan være utdatert.

(English below) På Velferdstingets Velferdsseminar tidligere i år ble det vedtatt at informasjon om SAIH skal nå ut til de skolene som ikke allerede er en del av tierordningen. Derfor har jeg skrevet litt kort info om SAIH (se link under) og sendt det ut til studentrådene tilknyttet SiO. Det er studentene (studentrådet/utvalget/parlamentet) ved hver skole som tar initiativet til å innføre tierordningen, som vanligvis legges til semesteravgiften studentene betalter hvert semester. Se linken og diskutér gjerne saken i ditt studentråd, så kanskje man kan få flere skoler med på ordningen. :)

SAIH på din skole?

Noe du lurer på angående ordningen? Ta kontakt med meg (se «Kontakt oss» i hovedmenyen over for kontaktinfo) eller leder av SAIH Erik Schreiner Evans på erik@saih.no / 92037457.


At The Welfare Councils seminar earlier this year it was decided that information about SAIH should reach the schools connected to SiO that aren’t already a part of SAIH. Therefore I’ve written a short document (see link below, norwegian only) explaining what SAIH does and how it can be implemented at your school.

It is the students at each school that decides whether the school should be a part of SAIH or not, and the 30 NOK (which it currently is) is usually added to the semester fee. Please discuss SAIH in your local student parliament, so that we may get more schools working for SAIH. :)

SAIH på din skole? (SAIH at your school?)

Do you have questions about SAIH? Contact me (see «Kontakt oss» in the main menu above for contact info) or the leader of SAIH: Erik Schreiner Evans on erik@saih.no / 92037457.

Del på Twitter Del på Facebook