Dette innlegget er over 40 dager gammelt, og informasjonen kan være utdatert.

Velferdstinget skal velge en fast representant til Boligstyret i SiO, og en fast representant til styret i Universitas. Har du lyst til å være med? Send en mail til adm@studentvelferd.no! Representantene velges på Velferdstingsmøtet torsdag 4. april.

SiOs Boligstyre er ansvarlige for SiO Bolig, som eier og driver studentboligene til SiO. SiO har over 7500 studentboliger i Oslo og Akershus, fordelt over 23 forskjellige «studentbyer». Det sitter to studentrepresentanter fra Velferdstinget i Boligstyret, som sikrer at studentenes stemme blir hørt. For tiden sitter Christophe Cunen-Classens (BI) i Boligstyret for Velferdstinget.

Universitas er Norges største studentavis, og deles gratis ut på alle lærestedene tilknyttet SiO. Universitas kommer ut 35 ganger i året, og er en av de viktigste kanalene for studentrelevante nyheter. Du kan lese mer om Universitas på sidene deres. Vi skal velge en representant fra Velferdstinget til styret i Universitas.

Del på Twitter Del på Facebook