Dette innlegget er over 40 dager gammelt, og informasjonen kan være utdatert.

Nå er det under en uke til fadderukene begynner! De neste ukene kommer tusenvis av nye studenter til alle høyskolene og universitetene i Oslo og Akershus, for å bli møtt av hundrevis av studenter i alle mulige former og farger som vil at de skal engasjere seg i det akkurat de holder på med.

Velferdstinget er selvfølgelig ikke noe bedre, vi har planlagt en rekke arrangmenter som vi vil at du (og fadderbarna dine. og moren din. og hunden din.) skal komme på!

lb_promo

Torsdag 15/8 1200: Lunch Beat, Festivalteltet Blindern

Liker du å danse? Keen på lunsj? Har du noensinne vurdert å kombinere de to tingene? Kom på Lunch Beat!

Lunch Beat hadde sin spede begynnelse i Stockholm for rundt 2 år siden: 14 personer klemte seg sammen i en liten garasje, og danset seg gjennom lunsjpausen. Siden da har stadig flere funnet ut at man strengt tatt ikke trenger å vente til helgen for å danse.

Dukk opp i teltet på frederikkeplassen for en time med dansing og gratis lunsj!

Facebookevent

Onsdag 21/8 0800: Frokostmøte: Studentene og Boligkrisa

Vi inviterer politikerne til Villa Eika for å snakke om boligpolitikken!

Boligmarkedet er glohett, og i høst vil tusenvis av studenter stå i boligkø over hele landet. Oslo-studentene er blant de som blir hardest rammet, og vi spør: Hva har stortingsvalget å si for studentenes boligsituasjon?

Facebookevent

OPPDATERING: Her finner du en kort artikkel om frokostmøtet, og hele debatten som podcast

Torsdag 22/8 1900: Improteater med Borgarting og Velferdstinget

Velferdstinget inviterer til fest i Betong!

Liker du improteater? Lurer du litt på hva Velferdstinget og SiO egentlig er, og hvordan det egentlig henger sammen? Kom til Betong (i kjelleren på Chateau Neuf) torsdag 22. august!

Velferdstingets arbeidsutvalg kommer! Borgarting Improteater kommer! Alle de kule barna kommer! Kommer du?

Facebookevent

frokostmote_promo

Onsdag 28/8 0800: Frokostmøte: Gjennomføring

Velferdstinget i Oslo og Akershus og Studentparlamentet ved Universitetet i Oslo inviterer politikerne tilbake til Villa Eika, denne gangen for å snakke om gjennomføringen til studentene!

I vår viste OECD at Norge har lavere fullføring i høyere utdanning enn de fleste land vi liker å sammenligne oss med. Bare 59% av de som begynner på et bachelorstudium fullfører. Samtidig konkurrerer norske universiteter om å klatre høyest på internasjonale rankinger. Hvorfor gjennomfører noen studenter, og andre ikke? Hva er viktigst av utdanning og forskning? Og hva vil partiene gjøre for å øke gjennomføringen de neste fire årene?

Mandag 2/9 1700: Møte i Velferdstinget

Etter en lang og hard sommerferie er det endelig tid for et nytt Velferdstingsmøte!

PS: Om du har lyst til å henge opp noen plakater om hva Velferdstinget driver med i Fadderukene, finner du plakaten vår her! ;)

Del på Twitter Del på Facebook