Dette innlegget er over 40 dager gammelt, og informasjonen kan være utdatert.

Oslo_studentene_2MB-2-crop
Søndag ettermiddag samlet Norsk Studentorganisasjon (NSO) alle studentlederne i Norge til hastemøte om Statsbudsjettet. Oslostudentene var tungt til stede og heiet fram Knut Arild Hareide og Iselin Nybø før budsjettforhandlingene denne uka.

— Signalene fra Venstre og KrF er at dette er en sak de prioriterer høyt, og det gir oss godt håp om at de nå tar ansvar og sikrer 11 måneders studiestøtte, sier Tone Vesterhus, leder av Velferdstinget i Oslo og Akershus.

— I dag bruker studentene mesteparten av tiden sin på deltidsjobben i stedet for på lesesalen. Dette fører til at studentene ikke får den kvalitetsutdannelsen samfunnet investerer i, fortsetter Gabrielle Legrand Gjerdset, leder av Studentparlamentet ved UiO

— Studenter i Oslo har levekostnader som ligger langt over gjennomsnittet i landet. Det gjør at studenter i Oslo er ekstra avhengige av at de borgerlige partiene gjennomfører lovnadene sine om økt studiestøtte. Studentorganisasjonene i Oslo setter særlig sin lit til politikerene på Oslobenken, avslutter Eline Stølan, leder av Studentparlamentet ved HiOA.

Oslo-studentene heier på Knut Arild Hareide og Trine Skei Grande i forhandlingene de skal i med Høyre og FrP denne uka. De kan nemlig være med på å skyte startskuddet for å realisere kunnskapssamfunnet vi trenger.

bildet (fra venstre): Torstein Dalen, studentstyret ved Norges Idrettshøyskole, Kristian Myhre, Studentrådet ved det Teologiske Menighetsfakultet, Gabrielle Legrand Gjerdset, studentparlamentet ved UiO, Tone Vesterhus, Velferdstinget i Oslo og Akershus, Eline Stølan, Studentparlamentet ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Kontakt
Gabrielle Legrand Gjerdset, leder av Studentparlamentet ved UiO: 92432970
gabrielle.gjerdset æt studentparlamentet.uio.no
Tone Vesterhus, leder av Velferdstinget i Oslo og Akershus: 97571019
leder æt studentvelferd.no
Eline Stølan, leder av Studentparlamentet ved HiOA: 41068877
eline.stolan æt studentparlamentet.no
Del på Twitter Del på Facebook