Dette innlegget er over 40 dager gammelt, og informasjonen kan være utdatert.

Foto: Øyvind Ganesh

Mandag 3. juli troppet det nye arbeidsutvalget i Velferdstinget i Oslo og Akershus på. Disse ble valgt på Velferdstingets valgmøte den 29. mai. Nyvalgt leder Elisabeth Holien har store ambisjoner for det kommende året:

Jeg ønsker at Velferdstinget blir mer fremtidsrettede i hvordan vi bruker midlene våre, blant annet ved at vi satser mer på miljø. At de nye studentboligene på Kringsjå er tilnærmet selvforsynt med fornybar energi er en fantastisk start. Slike ting håper jeg vi kan gjøre mer av i samarbeid med SiO, sier Holien.

De øvrige medlemmene består av nestleder Jeanette Viken (UiO), kommunikasjonsansvarlig Fam Karine Heer Aas (MF) og politikk- og medieansvarlig Linn Skyum (UiO). Det er første gang arbeidsutvalget utelukkende består av kvinner, men Holien anser ikke dette for å være problematisk og ser frem til samarbeidet.

Når så få mennesker skal jobbe så tett et helt år blir kompetanse og samarbeidsevne viktigere enn kjønn. Det nye arbeidsutvalget har en unik og velbalansert kompetansebredde, og jeg har stor tro på at vi kommer til å utrette mye bra i året som kommer, fortsetter Holien.

Arbeidet er allerede godt i gang. Først på agendaen står semesterstart og valgkampforberedelser, hvor arbeidsutvalget vil fokusere på både å nå ut til studentene og gjennomslag hos politikere.

Vi ønsker å bevisstgjøre studentene på vår rolle og hvordan partiene stiller seg i studentsaker. Samtidig vil vi sørge for at politikerne overholder sine lovnader om blant annet studentboligløft og 11 måneders studiestøtte, avslutter Holien.

 

For utfyllende informasjon eller spørsmål, kontakt:

Elisabeth Holien, leder av Velferdstinget i Oslo og Akershus

Tlf: 458 04 178

leder@studentvelferd.no

Del på Twitter Del på Facebook