Dette innlegget er over 40 dager gammelt, og informasjonen kan være utdatert.

Velferdstinget i Oslo og Akershus er det øverste studentorganet for alle studenter som tilhører Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO). Velferdstinget representerer 65 000 studenter i alle saker som omhandler SiO og studentvelferd.

 

I dag ble SiOs kulturkalender lansert. Her kan foreningene legge ut oppdateringer om sine arrangementer.

 

Dette er noe Velferdstinget har jobbet for lenge, og det er gledelig å se at det endelig blir en realitet, sier leder i Velferdstinget, Elisabeth Holien.

 

Kulturkalenderen vil sørge for at studentforeningene lettere kan dele sine arrangementer på en felles plattform. Det vil også bli lettere for studenter å se bredden i tilbudet som finnes, og dermed finne seg en forening som passer deres interesser. Håpet er at kulturkalenderen vil sørge for større aktivitet i studentforeningene.

 

2017 har vært et godt år for studentforeningene. Ikke bare har vi fått “Forening for alle”-prosjektet som setter fokus på viktigheten av sosial tilhørighet, men nå får vi også en tjeneste som fasiliterer for nettopp mer studentaktivitet, avslutter Holien.

 

Del på Twitter Del på Facebook