Dette innlegget er over 40 dager gammelt, og informasjonen kan være utdatert.

I Oslo bor det tusenvis av studenter, men det er ikke en studentby. Vi vil at Oslo skal bli attraktiv som studenthovedstad og motor for kunnskap, engasjement og verdiskapning. Vi håper å skape en møteplass for studenter, utdanningsinstitusjoner, næringslivet og byen.

6. mai inviterer Velferdstinget til et frokostseminar hos Grape Architects, hvor vi inviterer noen paneldeltakere for å diskutere hvordan Oslo kan bli student- og kunnskapshovedstaden i Norge. Hvordan gjør vi Oslo attraktiv som studenthovedstad og hvilken rolle kan et potensielt nytt studenthus i sentrum av Oslo ha?

Velferdstinget i Oslo og Akershus skal diskutere muligheten for å etablere et studenthus for alle studenter sentralt i Oslo. Velferdstinget i Oslo og Akershus representerer over 65 000 studenter fra ca. 24 utdanningsinstitusjoner tilknyttet samskipnaden.

Jørn Haanæs fra Oslo Business Region leder panelsamtalen. I paneslamtalen vil disse delta:
– Christine Grape, arkitekt og styremedlem i NHO
– Maya Sol Sørgård, leder av Velferdstinget
– Saida Begum
– Vetle Bo Saga, leder av SiOs hovedstyre

Praktisk informasjon:
– Det er ingen påmelding til dette arrangementet, og det er åpent for alle.
– Det blir enkel servering.

Mer informasjon vil komme fortløpende på facebook når det nærmer seg.

Del på Twitter Del på Facebook