Dette innlegget er over 40 dager gammelt, og informasjonen kan være utdatert.

Faddervaktordningen er et nytt tiltak satt i gang i forbindelse med semesterstart her i Oslo. Målet med ordningen er å bidra til at studiestart og fadderuke blir en trygg opplevelse for faddere, nye studenter og resten av byens innbyggere. Faddervaktene vil være tilstede på stand på Youngstorget og ved Spikersuppa i semesterstarthelgen kl. oo-04 fredag 16. og lørdag 17. August. 

Bakgrunnen til tiltaket er en bekymringsmelding som har kommet fra legevakten i Oslo. Den omhandler studiestart helgen 2018, hvor det var 65 personer som ble lagt inn på Oslo legevakt med alkoholforgiftning. Vi ønsker at så mange som mulig skal få en trygg og god studiestart og en akutt rusforgiftning er hverken hyggelig for den som opplever det eller for de rundt. Hvis uhellet først skulle være ute, er vi også tilstede for å sørge for at de det måtte gjelde får skikkelig hjelp.  

Ordningen er et samarbeid mellom SiO, UiO, OsloMet, BI, Høyskolen Kristiania og Velferdstinget i Oslo og Akershus. Ønsket er at studenter og ansatte står sammen den helgen for å være en støtte til alle nye studenter. 

Du kan melde deg på her: https://response.questback.com/isa/qbv.dll/ShowQuest?QuestID=5365757&sid=UmSZh0ZFie

In August 2018 there were 65 people admitted to Oslo emergency room in just two days, because of alcohol poisoning. To prevent this we have made, in cooperation with SiO, OsloMet, UiO, BI and Høyskolen Kristiania, an arrangement where we are visible in the city center between 23:30-04:00 on the 16th and 17th of August.

We hope you will join us to make sure that new and old students have a good start before the new semester.

Del på Twitter Del på Facebook