Dette innlegget er over 40 dager gammelt, og informasjonen kan være utdatert.

Velferdstingsmøte 1. april er avlyst.

Årsaken til at vi avlyser møtet er for å forebygge smittefare. Vi ser frem til å se dere på Velferdstingsmøte 4. mai.

Til alle foreninger som har fått støtte av Kulturstyret i 2020.

Som følge av utbruddet av Korona-viruset har det kommet strengere regler for arrangementer og vi antar at mange av foreningene som har fått støtte av Kulturstyret i år kommer til å måtte avlyse en del av sine planlagte arrangementer. Kulturstyret vil ikke kreve å få tilbakebetalt midlene som er blitt tildelt med mindre man har fått tildelt prosjektstøtte til et arrangement som ikke vil bli avholdt på et senere tidspunkt. Det betyr at foreninger som har fått driftstøtte ikke behøver å betale tilbake støtte fra Kulturstyret.

I tillegg vil vi informere om at neste Kulturstyremøte er avlyst. Vi jobber med å finne en løsning for foreninger der det haster med støtte. Mer informasjon kommer.

Kontoret på Villa Eika

Velferdstinget i Oslo og Akershus har besluttet å følge UiOs rettningslinjer omhandlende CONVID-19. Dette er fordi organisasjonen er lokalisert i et av UiOs bygg. Dette er et forebyggende tiltak for å begrense smittefaren for våre tillitsvalgte/ansatte og våre besøkende. Vi har hjemmekontor, og kontaktinformasjonen vår finner du her (vi er ikke tilgjengelig på fasttelefon).

Dette er UiOs rettningslinjer.

Her finner dere informasjonen SiO har publisert. 

Del på Twitter Del på Facebook