Dette innlegget er over 40 dager gammelt, og informasjonen kan være utdatert.

Valgkomiteen har bestått av:
Eivind Yrjan Stamnes (leder)
Markus Barkenæs
William Sæbø
Aleksandra H. Langsø
Gloria Vitaly

 

Valgkomiteen har i dag, 26. mai,  fullført sin innstilling. Gjennom våren har vi forsøkt å finne kandidater til et godt arbeidsutvalg. Det har vist seg enormt vanskelig, og da vi ikke hadde noen lederkandidat innen fristen var ute, valgte valgkomiteen og arbeidsutvalget å utsette fristen for å bli vurdert av valgkomiteen.

Alle kandidater til arbeidsutvalget har blitt intervjuet av valgkomiteen, mens kandidater til kulturstyre og kontrollkomiteen har blitt vurdert basert på deres kandidatskjemaer.


Arbeidsutvalget:

Maika Marie Godal Damm – leder
Marius Torsvoll – nestleder
Didrik Svelling – samarbeidsansvarlig
Vemund Jernsletten – politikk- og medieansvarlig

Arbeidsutvalgets sammensetning er viktig for Velferdstinget. Maika, Marius, Didrik og Vemund er svært kvalifiserte kandidater, som sammen utgjør et enormt godt arbeidsutvalg. De politiske og frivillige erfaringene som kandidatene sitter med gjør hver enkelt kandidat til svært kompetente og kvalifiserte. Sammen utgjør de et knallbra lag vi er sikre på kommer til å lede Velferdstinget til nye høyder.


Kulturstyremedlemmer:

Markus Berg
Marissa Liu
Isak Grov Diesen
Tiril Aune Førland
Simon Omsland Zakariassen

Kulturstyret er en kjernevirksomhet i Velferdstinget. Samtlige kandidater som har stilt til valg er svært kvalifiserte og representerer et mangfold av studenter i vårt distrikt. Vi er svært takknemlig for kandidatenes kandidaturer, og håper de får Velferdstingets tillit.


Kontrollkomiteen:

Adrian Leander Skagen

Kontrollkomiteen gjør en enorm viktig oppgave. Derfor er vi lei oss for at vi kun har fått inn én kandidat til den viktige jobben. Heldigvis er Adrian en svært kvalifisert kandidat, og vi håper han får med seg flere gode kandidater til kontrollkomiteen.

Valgkomitèleder:
Ingen innstilling

Valgkomiteen har ikke mottatt noen kandidater til leder av Velferdstingets Valgkomité, som er svært trist. Vi håper at de dyktige kandidatene til valgkomiteen får Velferdstingets tillit, og gjerne at en av de velger å stille til å lede komiteen.

Valgkomiteen ser frem til et godt valgmøte, og samtlige kandidater er enstemmig innstilt.

 

Del på Twitter Del på Facebook