Dette innlegget er over 40 dager gammelt, og informasjonen kan være utdatert.
Banner med teksten "StudFest! // bli med på feire studentfrivilligheten // 15.-17. mars // Chateau Neuf" i, vel, egenartede fargevalg over avbildning av tre ulike studentfrivillighetssituasjoner (klatring, konsert, oppsynsvakt foran kø)

(Foto: SiO Foreninger, Helene Gjerde Aamdal)

Velferdstinget inviterer til Forsmak på StudFest! For etter lange dager på lesesalen, hva er vel bedre enn en heidundranes fest for studentfrivilligheten? 2022 er frivillighetens år, og i samarbeid med bl.a. Det Norske Studentersamfund og SiO inviterer vi til en forsmak på høstens store feiring av studentfrivilligheten – StudFest.

Med den beundringsverdige innsatsen studentforeningene gjør akkurat nå for å sikre at gjenåpningen av samfunnet også betyr gjenoppstanden av studentlivet, er det nemlig på å sin plass å tjuvstarte markeringen. Følg med resten av uka når vi avslører programmet – men sett allerede nå av 15. til 17. mars til å feire studentfrivilligheten på Chateau Neuf: https://www.facebook.com/events/983428769224399

Del på Twitter Del på Facebook