Hei, jeg heter Ingvild og ønsker å stille til leder av Kulturstyret. Jeg går fjerde året på lektorprogrammet med fordypning i fysikk og matematikk.
Frivilligheten og kulturtilbudet er et av de viktigste tiltakene som fremmer velferd for studenter, det å ha en gjeng å møte med felles interesser, det å kunne dra på konserter eller utstillinger, drive med idrett, skrive og publisere tekster, brygge øl eller spille sjakk. Å kunne være med på jobbe med dette er det som motiverer meg for å stille som kulturstyreleder. Om pandemien er over i løpet av 2021 (krysser fingrene) så vil behovet for kulturstyret være viktigere enn noen sinne for å få foreningene på beina igjen, og her ønsker jeg å bidra. Jeg kan være strukturert i arbeidet, og bidra med godt humør og samarbeidsevne ovenfor VT og øvrige medlemmer av KS.
Med samarbeidsansvarlig og SiO foreninger har jeg lyst til å følge opp de mindre lærestedene og hjelpe de med å kartlegge behovene og mulighetene for studentforeninger der.
Jeg har også lyst til å følge opp styremedlemmene i større grad enn før, ved å ha jevnlige samtaler med de enkelte om deres motivasjon og hvordan de syntes at arbeidet går.
Dette håper jeg at kan bli planen min som kulturstyreleder for 2021.