Kandidatpresentasjon – Valg i Velferdstinget våren 2022

Hei alle sammen!

Det siste året har jeg fått sitte som delegat for universitetet i Oslo i Velferdstinget. Dette har vært en magisk opplevelse, og jeg elsker engasjementet i organisasjonen vår.

Det neste året ønsker jeg å jobbe for en mangfoldig rekruttering i organisasjonen, og jeg ønsker derfor å lede valgkomiteen. Jeg har selv erfaring fra å ha vært kandidat, og vil ta med meg dette i møte med nye kandidater og engasjerte i organisasjonen. Målet mitt er at vi ved valgmøtene i velferdstinget har funnet kandidater fra alle Oslos kriker og kroker, som kan bidra til at organisasjonen på best mulig vis kan representere alle våre tilknyttede studenter i Oslo og Akershus.

Dersom jeg blir valgt ønsker jeg at møtene med valgkomiteen skal være et høydepunkt med velferdstinget, og jeg lover både en god sparringspartner, god stemning og bra snacks. Det neste året ønsker jeg å heie dere frem til verv, og jeg håper dere vil heie meg frem til å få gjøre det.

Godt valg!