Kandidatpresentasjon – Valg i Velferdstinget våren 2023

Kjære velferdsting!

Mitt navn er Oliwia, jeg er 21 år og kommer fra grunnnskolelærerutdanningen på oslomet. Med dette vil jeg be om deres tillit til å representere dere som samarbeidsansvarlig det kommende året.

Jeg er lidenskapelig opptatt av å bygge relasjoner med andre mennesker, samt sørge for at alle stemmer føler seg hørt. Det er viktig for meg at studentene er klare over hvor mye deres stemme og mening er verdt, og det er noe jeg gjerne vil pleie i hele Oslo og omegn. Jeg ser på meg som en utadvendt person og jeg elsker å være rundt folk. Jeg er heller ikke beskjeden når det kommer til å starte en samtale eller si min mening. Jeg mener at jeg vil kunne være en stemme selv for dem som føler at de ikke har en.

Noe jeg vil jobbe med det kommende året, er å fordype meg i studentdemokratier i hele Oslo og omegn. Jeg vil belyse hva velferdstinget er, og hva vi jobber med. Jeg vil være til stedet på møter og arrangementer med de ulike studentdemokratiene, og gjøre velferdstinget mere synlig og mer tilgjengelig for alle studenter.

Jeg har et brennende engasjement for frivilligheten, og skal putte inn mye av tiden min i å vise studentene hvordan de kan medvirke, og hvor mye de kan oppnå selv med de minste vervene om ting de bryr seg om. Det er viktig at velferdstinget putter inn arbeid i profilering, og sørger for at vi har et godt rykte på studiestedene.

Selv om jeg er ganske fersk i studentpolitikken, mener jeg selv at jeg kan tenke nytt og nå ut til miljøer som det kanskje har vært vanskelig å nå ut til tidligere. Kjernesaken min er å nå ut til bredden, og hjelpe studiestedene med å rekruttere flinke folk med mye engasjement i seg! I tillegg til dette så er det valg til høsten, og det er en glimrende mulighet for VT å vise seg frem og kreve på studentene sine vegne, slik at arbeidet vi driver med blir synlig for alle.

Jeg håper at dere vil stemme på meg, og jeg gleder meg til å bruke engasjementet mitt til å gjøre livet litt enklere for studentene flest.

Godt valg!

Pressebilde