Kandidatpresentasjon – Valg i Velferdstinget våren 2022

Jeg heter Stellan og er en 20 år gammel student ved Handelshøyskolen BI. Jeg har tidligere holdt flere verv i studentforeningen BISO, i og for Velferdstinget i Oslo og Akershus (heretter VTOA) og i andre interesseorganisasjoner som ikke er tilknyttet studentvelferd som Skeiv Ungdom sitt sentralstyre, Ungdom mot EU sitt sentralstyre og holdt politiske verv i et politisk parti.

Jeg ønsker å stille som Samarbeidsansvarlig i VTOA fordi jeg elsker å møte andre. Det har alltid vært utrolig givende å besøke andre campus og bli bedre kjent med hvordan arbeidet blir gjort. For meg er det veldig viktig å sørge for at de campusene som trenger oppfølging, får oppfølging, og at informasjon gis ut tidligst mulig og det skal ikke være tvil under min periode over hva og hvor VTOA står. Mitt mål er å skape en trygg rolle slik at institusjonene føler en trygghet og ivaretakelse og jeg håper dette er noe dere kan gi meg tillit til.

Det er mye jeg vil lære og mye jeg trenger å lære og det håper jeg dere vil la meg gjøre også i dette vervet. Noe jeg derimot vet jeg kan er å bygge relasjoner og jeg ønsker virkelig å utnytte den kunnskapen jeg har for Velferdstinget og deres institusjoner.

Jeg håper dere gir meg tilliten til å være deres Samarbeidsansvarlig det kommende året og har ingenting mer å tilføye enn å si: Godt valg!

Stellan Hjerpset-Østlie