Dette innlegget er over 40 dager gammelt, og informasjonen kan være utdatert.

Fadderuka ved de største studiestedene i Oslo og Akershus er i full gang. Mandag denne uken er det blitt observert store mengder studenter som ikke følger smittevernsregler fra norske helsemyndigheter. Vi mener at alle studenter og spesielt de som arrangerer fadderuka må ta ekstra ansvar for at smittevernet blir utøvet forsvarlig. 

Samfunnet er i en kollektiv dugnad for å bekjempe coronaviruset og vi har allerede ofret mye. Ved å ikke overholde reglene nå kan det hende at større begrensninger i studiehverdagen og samfunnet utover vil oppstå utøver høsten. Derfor er det svært viktig at alle tar ansvar og tenker gjennom sine handlinger nå slik at konsekvensene ikke blir større senere.

 

Del på Twitter Del på Facebook