Dette innlegget er over 40 dager gammelt, og informasjonen kan være utdatert.
Pressebilde, nyvalgt AU 2023/2024

Foto: Marius Torsvoll

Mandag 5. juni holdt Velferdstinget i Oslo og Akershus sitt årlige vårvalgmøte. Under møtet ble det bl.a. valgt nytt arbeidsutvalg for perioden 2024–2023. Velferdstingets handlingsplan for arbeidsutvalget ble også vedtatt, med prioriteringene for hva de fire nyvalgte skal jobbe for. Arbeidsutvalget tropper på 1. juli, og vil da kaste seg ut i dette arbeidet.

Følgende personer ble valgt inn til arbeidsutvalgets fire posisjoner:

– Å få Velferdstingets tillit føles like fantastisk som surrealistisk, sier nyvalgt leder Karl Magnus Nikolai Coronus Dretvik Nyeng. – Jeg vil gjøre mitt beste for å være den tilliten verdig og gleder meg til å ta fatt på arbeidet på vegne av Velferdstinget i Oslo og Akershus. Det neste året byr på mange utfordringer, men også mange muligheter for gjennomslag. Det blir spennende å stå i front for bedre studentvelferd for alle våre studenter.

Som sin høyre hånd får han Hanne A. Hugem, som med nestledervervet er ny i arbeidsutvalget. – Det blir veldig spennende å ta fatt på nestlederrollen, få kunne jobbe for å styrke studentfrivilligheten og for å få mer fremgang i studenthusprosjektet. Jeg gleder meg til å jobbe med et så dyktig arbeidsutvalg!, sier kommende nestleder Hanne A. Hugem.

Velferdstinget representerer studenter fra hele 27 utdanningsinstitusjoner, og Oliwia Skowron får som påtroppende samarbeidsansvarlig en hovedoppgave å sikre at disse har en sterk kobling til Velferdstinget. – Denne prosessen har vært en berg- og dalbane, og nå kan vi endelig brette opp ermene og sette i gang med hard jobbing for studentenes beste! Jeg takker Velferdstinget for tilliten, og gleder meg til mye spennende arbeid det kommende året. Dette blir bra!, sier påtroppende samarbeidsansvarlig Oliwia Skowron.

Når Velferdstinget skal tale studentenes sak vil Hans-Markus Jensvold Kverneng ha ansvar for mye av ordlyden. Som nyvalgt politikk- og medieansvarlig vil han både bidra med å utforme politikken Velferdstinget skal stå for, og jobbe for at denne synliggjøres i mediene. – Etter det som føles som en lang valgprosess, er jeg klar for å jobbe for Velferdstinget. Dette kommer til å bli et spennende år, med studentmeldingene, valg og koalisjonsdannelser i Oslo, Lillestrøm og Akershus. Jeg gleder meg til å jobbe tett med arbeidsutvalget som nå er valgt, sier nyvalgt politikk- og medieansvarlig Hans-Markus Jensvold Kverneng.

Avtroppende leder av Velferdstinget, Marius Torsvoll, har følgende kommentar:

– Jeg vil først og fremst takke det avtroppende arbeidsutvalget for en iherdig innsats forrige periode. Med det sagt så gleder jeg meg masse til å se hva det nye arbeidsutvalget får til og hvor de leder organisasjonen. Nå er det tid for å gi stafettpinnen videre til et dyktig og engasjert arbeidsutvalg, og jeg håper de får nytte av det vi har fått til og kan lede oslostudentene til nye høyder.

For spørsmål og utfyllende informasjon, kontakt:

Leder av Velferdstinget, Marius Torsvoll
Telefon: 94 13 61 90
E-post: leder@studentvelferd.no

Pressebilde, nyvalgt AU 2023/2024

Foto: Marius Torsvoll

Del på Twitter Del på Facebook