Dette innlegget er over 40 dager gammelt, og informasjonen kan være utdatert.

Om valgprosessen
Velferdstingets valgkomite for 23–24 har bestått av Isak Grov Diesen (leder), Niamh Brekkhus, Yosef Ihdego, Muna Guleid og Anita Stellander. I løpet av valgprosessen har enkelte medlemmer ikke vurdert ulike kandidater av ulike årsaker.

For å få bedre forståelse hva som kreves som rollene i et arbeidsutvalg har leder av valgkomiteen vært i dialog med ulike ressurspersoner som har forbindelser til arbeidsutvalget for å få et bedre bilde hvilke kvaliteter som er gode å ha inn i rollene, samt bistand med forslag til caseoppgaver til kandidatene som stilte.

Faktorer som studiested, kjønn og bakgrunn har spilt inn i denne sammensetningen, men det utslagsgivende for oss har til slutt vært den helhetlige egnetheten til kandidatene. Vi mener at egnetheten kandidatene har og fremviser gjør at den foreslåtte sammensetningen av personer som vi foreslår er den beste for de ulike vervene.

Valgkomiteen har vurdert kandidatene på kandidatskjema, sofaprat (arbeidsutvalget), caseoppgave (valgkomiteleder, arbeidsutvalget) og intervju.

Alle kandidater har hatt intervju enten fysisk eller digitalt og vi har tillit til at kandidatene vil gjøre en god jobb i de vervene de er innstilt på.

Valgkomiteen ønsker å takke alle som har stilt seg til disposisjon for vår vurdering og understreker at det har vært en givende og vanskelig jobb å skulle vurdere så mange gode kandidater opp mot hverandre.

Valgkomiteen har benyttet seg av følgende innstillinger/definisjoner:

Valgkomiteen har innstilt følgende:

 

Innstillingene er slettet. Se resultatene her: https://www.studentvelferd.no/vt-dokumenter/sakspapirer/ (protokoll vårvalgmøte 3. juni 2024).

Del på Twitter Del på Facebook