Innmeldt av: Sigve Næss Røtvold, Universitetet i Oslo

Bakgrunn

Studenter i Oslo og Lillestrøm har behov for et trygt, forutsigbart og tilpasset kollektivtilbud. Dette gjelder ikke bare for å komme seg fra hjem til studiested, men også for å komme seg til fritidsaktiviteter, praksis og det yrende kulturlivet studentbyene Oslo og Lillestrøm har å by på, gjennom hele døgnet.

Et godt tilpasset kollektivtilbud er viktig gjennom hele året, men ekstra viktig under studiestart, når byene og studiestedene fylles av studenter som ikke kjenner til Oslo og Lillestrøm fra før. For at tilbudet skal tilpasses studentene best mulig, er det viktig at studentene blir med i utviklingen av tjenestetilbudet.

Formål

Denne resolusjonen tar sikte på å gi studentene mer forutsigbarhet og fleksibilitet når det kommer til kollektivtilbudet i Oslo og Akershus.

Velferdstinget i Oslo og Akershus mener at

Se PDF-versjon av resolusjonen her.

Del på Twitter Del på Facebook